Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To face model της Mary-Jane του Marvel's Spider-Man 2 παρακαλάει τους fans της να μην ξεπερνούν τα όρια

*
H Stephanie Tyler Jones, η οποία "δάνεισε το πρόσωπό της" στη Mary-Jane Watson του Marvel’s Spider-Man και του Marvel’s Spider-Man 2, παρακαλάει να σταματήσει η αδικαιολόγητη παρενόχληση που δέχεται από fans. Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει ότι εκτιμάει την αγάπη που απολαμβάνει λόγω του ρόλου της, όμως κάποιοι έχουν υπερβεί τα όρια. Προσθέτει πως πλέον δεν ασχολείται με το modelling, αλλά κάνει καριέρα στον τομέα της περιποίησης προσώπου.

"Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ορισμένοι ακόλουθοι ξεπέρασαν τα όρια. Κάποιος έφτασε στο σημείο να τηλεφωνήσει στη δουλειά μου και να αφήσει πολλά φωνητικά μηνύματα θέλοντας να μιλήσει μαζί μου και ζήτησε να τον καλέσω, κάτι που είναι απαράδεκτο και θεωρείται καταδίωξη".


"Ήρθα στη δουλειά σήμερα το πρωί και αμέσως ένιωσα ανασφαλής και άβολα ακούγοντας αυτά τα φωνητικά μηνύματα. Σεβαστείτε ότι είμαι ένας άνθρωπος που προσπαθώ να βγάλω τα προς το ζην όπως εσείς, και σας ζητώ ευγενικά να μην ξεπεραστούν τα όρια. Τα μηνύματα δεν θα απαντηθούν [και] θα σας αποκλείσω εάν με κάνετε να νιώσω άβολα", πρόσθεσε η Jones.

Προς υποστήριξη της "έσπευσε" ο James Stevenson της Insomniac Games, που σχολίασε: "Δεν έπρεπε να φτάσω σε σημείο να το πω αυτό, αλλά μην παρενοχλείτε τους game developers, τους voice actors, τους mo-cap performers ή τα face models (ή οποιονδήποτε άλλο). Μην τους στέλνετε απευθείας μηνύματα και ιδιαίτερα μην εντοπίζετε αριθμούς τηλεφώνου ή προσωπικές πληροφορίες σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσετε μαζί τους".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*