Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fallout: New Vegas προορίζονταν αρχικά ως expansion του Fallout 3 σύμφωνα με την Bethesda (video)

Η Bethesda κυκλοφόρησε μια σειρά από videos στο επίσημο κανάλι της, στο YouTube κάνοντας μια αναδρομή στην ιστορία του Fallout για τον εορτασμό των 25 χρόνων του franchise.

Σε ένα από τα videos, με την ονομασία “Fallout Retrospective - Surviving the Desert Wasteland” ο Todd Howard της Bethesda Softworks και ο CEO της Obsidian Entertainment, Feargus Urquhart αποκάλυψαν πως το Fallout: New Vegas αρχικά προορίζονταν ως expansion για το Fallout 3, πριν παρθεί η απόφαση να κυκλοφορήσει ως ξεχωριστό παιχνίδι.

Ο Todd Howard εντός του video αναφέρει, ότι η Bethesda λόγο της καλής σχέσης που διατηρεί με την Obsidian, ήταν η κατάλληλη ομάδα για τις ανάγκες του expansion, όσο η ίδια εργαζόταν στην ανάπτυξη του The Elder Scrolls V: Skyrim. Όπως πρόσθεσε ο Todd Howard, η Obsidian Entertainment ξεκίνησε όπως “ήταν αρχικά ένα μεγάλο expansion pack για το Fallout 3”, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν αρκετό για να είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Η Bethesda άλλαξε τα σχέδια της και το expansion έγινε το Fallout: New Vegas που ξέρουν και αγαπούν οι fans της σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*