Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Fantavision 202X θα λανσαριστεί ταυτόχρονα με το PlayStation VR2 (trailer)

Το Fantavision 202X προστίθεται στον κατάλογο των παιχνιδιών που θα συνοδεύσουν το λανσάρισμα του PlayStation VR2. Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2023. Πρόκειται για μια εντελώς νέα προσθήκη στη δημοφιλή σειρά και η δημιουργία του έχει βασιστεί στην Unreal Engine. Ο τίτλος θα μπορεί να παιχτεί και στο PS5, δίχως VR.

Το πρώτο Fantavision κυκλοφόρησε πέντε ημέρες μετά την κυκλοφορία του PlayStation 2, στην Ιαπωνία, τον Μάρτιο του 2000. arriving just five days after the console launched in Japan in March 2000. Στη συνέχεια έγινε διαθέσιμο κατά το λανσάρισμα της κονσόλας σε Ευρώπη και Β. Αμερική, με τις κριτικές να κινούνται άνω του μετρίου.


Το παιχνίδι είχε να κάνει με την πυροδότηση βεγγαλικών του ίδιου χρώματος. Όσο προχωρούσε το gameplay προστίθενταν νέα είδη, που πρόσφεραν ευκαιρίες για πολλαπλά combos.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*