Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το φημολογούμενο battle royale project του Halo ακυρώθηκε, υποστηρίζει αξιόπιστος insider

*
Λέγεται ότι το φημολογούμενο battle royale project του Halo, που ετοίμαζε η συνδημιουργός της σειράς, Certain Affinity ακυρώθηκε. Μιλώντας το XboxEra podcast, ο αξιόπιστος insider Shpeshal_Nick είπε ότι το παιχνίδι που είχε την κωδική ονομασία Project Tatanka, δεν βρίσκεται πλέον σε διαδικασία ανάπτυξης.

Παρά το γεγονός ότι η Microsoft δεν είχε προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, η Certain Affinity είχε μιλήσει για το project αρκετές φορές και μάλιστα στα τέλη του 2022 είχε ενημερώσει ότι βρισκόταν σε διαδικασία ανάπτυξης για δυο χρόνια, με 100 ανθρώπους να εργάζονται για τη δημιουργία του.


Μετά από λίγο καιρό, δημοσίευμα του Bloomberg για το μέλλον της 343 Industries, υποστήριζε ότι το Project Tatanka είχε ξεκινήσει ως battle royale, όμως είχε εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*