Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy 17 ίσως αναπτυχθεί από νέας γενιάς δημιουργούς (video)

Ο παραγωγός του Final Fantasy 16, Naoki Yoshida λέει ότι το επόμενο παιχνίδι της σειράς ίσως αναπτυχθεί από δημιουργούς της νεότερης γενιάς. Δίνοντας συνέντευξη στον Shuhei Yoshida της Sony στο κανάλι του YouTube, Academy of Interactive Arts & Sciences, o Naoki Yoshida ρωτήθηκε αν θα είναι ο director και του Final Fantasy 17.

“Βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο πλέον και θα πρέπει να φροντίσω να παραμείνω εκεί, Για την ώρα, απλά θα πως ότι τίποτα δεν έχει αποφασιστεί", απάντησε.


"Έτσι, αν έπρεπε να πω κάτι για αυτό… Είχα την ευκαιρία να δουλέψω σε δύο από αυτά τα παιχνίδια, το XIV και το XVI, οπότε ίσως ήρθε η ώρα για κάποιον νέο".

"Αντί να έχουμε τους ίδιους να διαχειρίζονται το επόμενο παιχνίδι, νομίζω ότι κατά κάποιο τρόπο θα ήταν καλό να κοιτάξουμε προς το μέλλον και να φέρουμε μια νεότερη γενιά με περισσότερες νεανικές ευαισθησίες, για να φτιάξουμε ένα νέο Final Fantasy με προκλήσεις που ταιριάζουν στον σημερινό κόσμο".

Μετά, ο Yoshida ρωτήθηκε τι συμβουλή θα έδινε σε έναν νεότερο director που θα εργαζόταν στο Final Fantasy 17.

"Λοιπόν, βασικά, και αυτό ισχύει για τον πατέρα της σειράς, τον Sakaguchi, και για τον Kitase, ο οποίος είναι επί του παρόντος brand manager της σειράς FF… Το Final Fantasy έχει να κάνει με την αμφισβήτηση αυτού που έχει γίνει πριν".

"Και ενώ σίγουρα δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τα παλαιότερα παιχνίδια, όλοι κάνουμε παιχνίδια Final Fantasy σκεπτόμενοι, το δικό μου θα είναι το πιο διασκεδαστικό!".

"Οπότε η συμβουλή μου είναι να καθίστε και πρώτα να γράψετε σε χαρτί αυτό που πιστεύετε ότι θα ήταν το πιο ευχάριστο Final Fantasy, πριν το σκεφτείτε ιδιαίτερα".

"Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε πράγματα όπως, "αφού το XVI είχε δράση σε πραγματικό χρόνο, το δικό μου Final Fantasy μου θα έχει μάχες σε πραγματικό χρόνο και μάχες turn-based!. Ή θα μπορούσατε να πάτε στο άλλο άκρο και να επιστρέψετε σε αποκλειστικά turn based και pixe art".

"Αλλά πρέπει απλώς να καθίσεις και να σκεφτείς με τι θα περάσεις τα επόμενα χρόνια της ζωής σου, τι εμπειρία θέλεις να έχουν οι παίκτες σου και τι θέλεις να παίζουν οι fans".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*