Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Final Fantasy XVI θα έχει party members

*
Ότι οπτικό υλικό έχουμε δεί μέχρι σήμερα για το Final Fantasy XVI μας έχει δώσει να καταλάβουμε πως ο πρωταγωνιστής, Clive, θα πολεμά μόνος του. Αυτό το χαρακτηριστικό δεν το έχουμε δει μέχρι στιγμής σε κανένα Final Fantasy, πλην του XV στο οποίο ο Noctis δεν ήταν μόνος του, αλλά ήταν ο μόνος χαρακτήρας που μπορούσε να χειριστεί ο παίκτης. Τουλάχιστον μέχρι αρκετά αργότερα, που κάποια updates έδωσαν τον έλεγχο και στους τέσσερις χαρακτήρες.

Όπως φαίνεται, ο Naoki Yoshida ήρθε να δώσει τέλος σε αυτού του είδους τις φήμες, καθώς επιβεβαιώσε πως στον επερχόμενο τίτλο της Square Enix θα υπάρχουν party members, αλλά δεν θα τους χειρίζεται ο παίκτης.


"Για το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού του, ο Clive θα συνοδεύεται από έναν ή περισσότερους χαρακτήρες. Οι χαρακτήρες αυτοί θα συμμετέχουν στην μάχη και θα αλληλεπιδρούν με τον Clive, παρόλα αυτά δεν θα είναι στον χειρισμό του παίκτη. Θέλουμε ο παίκτης να εστιάσει στον Clive".

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Creative Business Unit III

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Square Enix

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Final Fantasy XVI
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://na.finalfantasyxvi.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*