Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Fire Emblem έρχεται στο Nintendo Switch Online (trailer)

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως το Fire Emblem του Game Boy Advance έρχεται στο Nintendo Switch Online. Ο τίτλος θα προστεθεί στην συνδρομητική υπηρεσία στις 22 Ιουνίου και θα προσφέρει τις κλασικές συνθήκες στρατηγικής που μας έχει συνηθίσει η σειρά. Το Fire Emblem ήταν το πρώτο παιχνίδι του franchise που κυκλοφόρησε εκτός Ιαπωνίας, αλλά συνδύασε και το ντεμπούτο του Lyn. Στο συγκεκριμένο τίτλο ο λαός της Lycia μπαίνει σε συνθήκες πολέμου μετά από πολλά χρόνια και μια μυστηριώδης φιγούρα διαχειρίζεται κατά το δοκούν ολόκληρες αυτοκρατορίες. Οι Lyn, Eliwood και Hector πρέπει να οργανωθούν και να αντιμετωπίσουν ορδές τεράτων. Το Fire Emblem θα προστεθεί στη συλλογή του Nintendo Switch Online + Expansion Pack και μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*