Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Foundation: Galactic Frontier είναι ένα νέο video game βασισμένο στον κόσμο του Isaac Asimov (trailer)

Στο πλαίσιο του Future Games Show 2024 Spring Showcase, η FunPlus αποκάλυψε το Foundation: Galactic Frontier, ένα νέο παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας που υπόσχεται, μεταξύ άλλων, επικές μάχες στο διάστημα. Είναι βασισμένο στη σειρά βιβλίων Foundation του Isaac Asimov και αναμένεται να είναι μια καθηλωτική αφηγηματική εμπειρία.

Η FunPlus τόνισε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού υποστηρίχθηκε από έμπειρους σεναριογράφους του χώρου της επιστημονικής φαντασίας και game designers από franchises όπως το Fallout, το Stargate, το Star Atlas και Star Wars.


”Οι παίκτες θα αναλάβουν τον ρόλο ενός έμπορου που περιηγείται ανάμεσα σε διαφορετικές δυνάμεις του διαστήματος και παράλληλα θα πρέπει να στρατολογήσει και να εκπαιδεύσει ένα πλήρωμα που θα τον βοηθήσει να εξερευνήσει τον γαλαξία".

Το Foundation: Galactic Frontier ετοιμάζεται για PC, iOS και Android. Το επόμενο διάστημα θα τρέξει μια "closed beta" σε φορητές συσκευές και μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*