Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το FTC Ν. Κορέας δίνει το «πράσινο φως» για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft

*
Η Ν. Κορέα είναι άλλη μια χώρα που δίνει το «πράσινο φως» για την εξαγορά της Activision Blizzard από την Microsoft. Η υπηρεσίας FTC (Fair Trade Commission) ανακοίνωσε πως δίνει το ΟΚ να προχωρήσει το μεγαλύτερο deal εξαγοράς στην ιστορία της αγοράς που καταχωρήθηκε πέρσι τον Απρίλιο και πρωταγωνιστεί στην επικαιρότητα έκτοτε. Η αρμόδια επιτροπή σημειώνει πως η κίνηση αυτή δεν θα βλάψει τον ανταγωνισμό στην αγορά των κονσολών λόγω των μικρών μεριδίων των τίτλων που αναπτύσσονται από τις δύο εταιρείες στην αγορά της Κορέας. Συγκεκριμένα, τα Call of Duty και Diablo μετρούν ποσοστά κάτω του 2% στην περιοχή και ως εκ τούτου οι αρχές θεωρούν πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Η εξαγορά έχει περάσει από σχεδόν όλες τις αγορές που έχουν πάρει αποφάσεις μέχρι σήμερα και μένει να δούμε πως θα ξεπεραστεί για την Microsoft η σκόπελος της Μ. Βρετανίας που έχει βάλει φρένο προς το παρόν. Αναλυτικά η απόφαση της κορεατικής αρχής βρίσκεται εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*