Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει η έκδοση Early Access του Terminator: Survivors (trailer)

Η Nacon ανακοίνωσε πως η έκδοση early access του Terminator: Survivors θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2024 για PC (μέσω Steam).

Οι δηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του Nacon Connect 2024 και η εταιρεία ανάπτυξης πρόσθεσε πως μια early access θα γίνει διαθέσιμη για PC (μέσω Steam) με προγραμματισμένη ημερομηνία στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Το Terminator: Survivors διαδραματίζεται στο σύμπαν του James Cameron και η πλοκή εκτυλίσσεται μετά τα γεγονότα της περίφημης Judgment Day.


Τέσσερα χρόνια μετά το φοβερό συμβάν, μέσα από τα απομεινάρια της καταστροφής, θα κληθείτε να αναστηλώσετε τις γύρω περιοχές. Το παιχνίδι παροτρύνει ιδιαίτερα την εξερεύνηση ώστε να βρείτε υλικά για ανοικοδόμηση, βασικούς πόρους αλλά και τεχνογνωσία για να δημιουργήσετε μια βάση επιχειρήσεων για τη νεοσύστατη ομάδα σας. Το κακό είναι πως δεν είστε μόνοι. Οι μηχανές του Skynet είναι στο κατώφλι σας και εξακολουθούν να καταστρέφουν τα πάντα στο διάβα τους. Μόνος σας η με ομάδα που μπορεί να περιλαμβάνει έως τέσσερα άτομα, θα πρέπει να αντισταθείτε στην απειλή των Terminator.Ο συγκεκριμένος τίτλος μένει πιστός στο franchise των ταινιών και εισάγει νέα δεδομένα στα τεκταινόμενα της Judgment Day και μπορείτε να προσεγγίσετε τη μάχη με ποικίλους τρόπους, όπως melee, range και stealth.

Το λανσάρισμα του τίτλου θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά την κυκλοφορία της early access για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*