Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το Corpse Party II: Darkness Distortion (trailer)

Το Corpse Party II: Darkness Distortion θα κυκλοφορήσει μέσα στο Φθινόπωρο για PlayStation 4, Nintendo Switch και PC (Steam, GOG, Humble Store), όπως ανακοίνωσαν η XSEED Games, η Marvelous Europe, η Marvelous και η Team GrisGris.

Το Corpse Party II: Darkness Distortion τρεις φίλες που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο. Τη Haruka Nanami, τη Nemu Takanashi και τη Maria Hitsugi. Εξερευνούν το Νοσοκομείο Amare Est Vivere θέλοντας να πάρουν μια γεύση από έναν τοπικό αστικό μύθο καθώς η streamer Nemu προσπαθεί να αυξήσει τον αριθμό των συνδρομητών της. Δυστυχώς για τα τρία κορίτσια, ο θρύλος "Ayame’s Mercy" είναι αληθινός και πυροδοτούν μια κατάρα δεκαετιών που τα στέλνει σε ένα σκοτεινό βασίλειο. Μαζί πρέπει να αποφύγουν το εκδικητικό πνεύμα της Ayame Kirishima και άλλα τρομακτικά στοιχεία από το σκοτεινό παρελθόν του νοσοκομείου, καθώς αναζητούν έναν τρόπο να διαλύσουν την κατάρα μια για πάντα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*