Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Game Studio του Jeff Strain (State of Decay) έκλεισε πριν κυκλοφορήσει καν το πρώτο του game

*
Η νέα προσπάθεια του Jeff Strain (State of Decay) δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς το στούντιό του έκλεισε πριν κυκλοφορήσει το πρώτο του game. Η Possibility Space ανακοίνωσε στους εργαζομένους της στις 12 Απριλίου πως θα κλείσει τα γραφεία της, όπως μαρτυρούν οι ίδιοι στα social media τους.





Στις 12 Απριλίου, και η ίδια η Jennifer Lane (director/social systems director) ανακοίνωσε το ίδιο και σημείωσε στο LinkedIn της πως: «Η εταιρέια μου έκλεισε σήμερα τις πόρτες της και είναι αρκετοί ταλαντούχοι συνάδελφοι που ψάχνουν πλέον για δουλειά. Παρακαλώ υπολογίστε τους για θέσεις που έχετε ανοιχτές για design, engineering, art, community και άλλους ρόλους. Κι εγώ επίσης είμαι ανοιχτή για συζητήσεις».

Η Nicole Carpenter του Polygon δημοσίευσε ένα mail από τον Jeff Strain για το κλείσιμο του studio και ο ίδιος αναφέρει εκεί πως ο κύριος λόγος ήταν η ακύρωση του game (Project Vonnegut) που ετοιμαζόταν και για το οποίο υπήρχαν πολλές διαρροές προς τον Τύπο και συγκεκριμένα τον Ethan Gach του Kotaku.



H Possibly Space ιδρύθηκε από τον Strain κάτω από την Prytania Media Label (την οποία ίδρυσε ο ίδιος με τη γυναίκα του Delisi Strain) το 2021. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*