Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το gaming PC Asus ROG Ally φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί το Steam Deck (video)

Μετά την αρχική σύγχιση που δημιουργήθηκε, ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση με το Asus ROG Ally. Η φορητή κονσόλα ανακοινώθηκε την 1η Απριλίου και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που νόμιζαν πως πρόκειται για ψέμα. Όμως, με ανάρτησή της στο Twitter, η ASUS Global επιβεβαιώνει την ύπαρξή της και προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν σχετικά με την έναρξη των προπαραγγελιών.



Η φορητή κονσόλα για PC gaming θα τρέχει Windows 11 και θα είναι εφοδιασμένη με Ryzen APU της AMD, που η Asus υποστηρίζει πως είναι η ταχύτερη ως σήμερα. Η οθόνη είναι κατάλληλη για HD gaming. Υπάρχει η υπόσχεση για αθόρβη ψύξη μέσω δύο ανεμιστήρων, δύο analog sticks, ένα D-pad στα αριστερά, τέσσερα πλήκτρα στο μπροστά μέρος και ορισμένα μικρότερα γύρω από την οθόνη, για να παρέχεται πρόσβαση στα μενού και τις ρυθμίσεις. Για ακόμα καλύτερες επιδόσεις, προτείνεται η σύνδεση της ROG XG Mobile eGPU.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*