Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το GeForce Now της Nvidia προσφέρει πλέον ανάλυση 4Κ σε PC και Mac

*
Η Nvidia έκανε αισθητή την παρουσία της στον χώρο του cloud streaming τον περασμένο μήνα, αναβαθμίζοντας σημαντικά την υπηρεσία της, GeForce Now. Παρόλα αυτά, τα νέα προνόμια μπορούσαν να απολαύσουν μόνο κάτοχοι της Nvidia Shield TV, καθώς μόνο εκεί υποστηριζόταν η κορυφαία ανάλυση 4Κ. Πλέον, η Nvidia αφαιρεί αυτόν τον περιορισμό, καθώς προσθέτει 4Κ streaming στις εφαρμογές της σε Windows PC και Mac, συμπεριλαμβανομένης και της νεότερης έκδοσης των Mac με τα νέα M1 chip της Apple.

Επιπλέον, η Nvidia επεκτείνει την δυνατότητα high-refresh-rate των 120Hz σε αναλύσεις 1080p. Πλέον, οι ναυαρχίδες smartphones της Samsung και της OnePlus θα μπορούν να απολαύσουν αυτό το mode. Μέσα σε αυτά τα τηλέφωνα συμπεριλαμβάνονται τα Samsung Galaxy S22, S22 Ultra, Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 και το OnePlus 9 Pro. Προηγουμένως η δυνατότητα υπήρχε μόνο στα Samsung S21, Note 20, S20 FE, ASUS ROG 5 Series και Google Pixel 6 Pro.


Τα νέα streams σε 4Κ@60fps μπορούν να υποστηριχθούν μόνο μέσω των native PC και Mac apps, όχι μέσω web browser. Ταυτόχρονα, οι τηλεοράσεις LG και Samsung δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα, παραμένουν στα 1080p. O εκπρόσωπος της εταιρείας Jordan Dodge δηλώνει πως δεν υπάρχει κάτι νεότερο με αυτές τις Smart TV. Επιπλέον, για να μπορέσετε να έχετε δυνατότητα 4Κ streaming, χρειάζεστε και 4Κ monitor.

Η πλειοψηφία των PC gamers χρησιμοποιεί 1440p ή 1080p display. Ο Dodge λέει πως μπορείτε να "αναγκάσετε" τον Nvidia client να ανεβάσει την ανάλυση και σε αυτές τις οθόνες, αλλά θα υπάρχουν επιπλοκές. Σε τέτοιες περιπτώσεις θα χρησιμοποιείται μεγάλος όγκος δεδομένων, ενώ παράλληλα θα χάνεται και η δυνατότητα 1080p σε 120Hz.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*