Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Ghostbusters VR μεταφέρει το κυνήγι φαντασματων στο Meta Quest 2 (trailer)

H nDreams, σε συνεργασία με τη Sony Pictures Virtual Reality και τη Ghost Corpos, ανακοίνωσε το Ghostbusters VR για το Meta Quest 2. Δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Οι παίκτες καλούνται να εξοπλιστούν με το proton pack τους Meta Quest 2 και να μπουν στον κόσμο του Ghostbusters, μέσω της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Τα κεντρικά γραφεία σας θα βρίσκονται στο San Francisco, όπου σας περιμένουν νέα μυστήρια στο επόμενο κεφάλαιο του σύμπαντος των κυνηγών φαντασμάτων. Θα μπορείτε να παίξετε είτε μόνοι είτε με παρέα τριών φίλων, σε ένα campaign που αναμένεταινα σας καθηλώσει. Στο χέρι σας είναι να δοξαστείτε ως άξιος συνεχιστής των θρυλικών Ghostbusters προσατεύοντας την πόλη από τα φαντάσματα.


Ακολουθεί το πρώτο teaser trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*