Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το God of War Ragnarok είναι το κυρίως θέμα του Game Informer (video)

Το God of War Ragnarok είναι το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους του Game Informer.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαρία να διαβάσουν μια συνέντευξη με τον director Eric Williams, αλλά και με developers που έχουν ασχοληθεί με τη συνολική εμπειρία των χρηστών, τον σχεδιασμό των μαχών και των επιπέδων. Ακόμα, υπάρχουν πληροφορίες για τη δράση και την εξερεύνηση, μια ματιά στα εργαλεία και το οπλοστάσιο του Kratos, ένα βασίλειο των dwarves που δεν έχει παρουσιαστεί στο παρελθόν, τα accessibility features, τα quality-of-life updates και τους νέους μηχανισμούς πλοήγησης.


Μία από τις προσθήκες στο σύστημα μάχης έχει να κάνει με τα Weapon Signature Moves, τα οποία θα τοποθετηθούν στο πλήκτρο του τριγώνου, που δεν χρησιμοποιήθηκε ιδιαίτερα στο προηγούεμενο παιχνίδι, παρά μόνο για την ανάκληση του τσεκουριού. Τώρα ο Kratos θα μπορεί να συνδυάζει τα όπλα του για πιο ισχυρά attacks. Για παράδειγμα, το Leviathan Axe παγώνει τους εχθρούς με το Frost Awaken, ενώ τα Blades of Chaos αποτεφρώνουν τους αντιπάλους με το Whiplash.

Ακόμα θα υπάρχουν νέες ασπίδες, για μεγαλύτερη ποικιλία στην τακτική των μαχών.

Διαβάστε τα πάντα για το καστ του God of War Ragnarok

Για παράδειγμα, το Dauntless Shield θα δίνει τη δυνατότητα στον Kratos να εξαπολύει μία καταστροφική επίθεση, κάνοντας parry την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, το Stonewall Shield αφαιρεί από τον πρωταγωνιστή την κίνηση parry, αλλά του επιτρέπει να "απορροφά" τις επιθέσεις των εχθρών και όταν η απαιτούμενη ενέργεια φτάσει στο μέγιστο, θα χτυπάει το έδαφος, δημιουργώντας ωστικό κύμα που καλύπτει όλη την οθόνη.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν περισσότερο aggression σε υψηλότερους βαθμούς δυσκολίας και εχθρούς που κάνουν respawn σε παλαιότερες τοποθεσίες.

Η ψηφιακή έκδοση του Game Informer Issue 349 είναι ήδη διαθέσιμη για PC, iOS (App Store) και Android (Google Play).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*