Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Godfall έρχεται σε κονσόλες Xbox και Steam μαζί με την Ultimate Edition

*
Η Gearbox Publishing και η Counterplay Games θα λανσάρουν το Godfall: Ultimate Edition για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και σε PC μέσω Steam και Epic Games Store. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναι 7 Απριλίου. Το κόστος θα είναι €39,99 για τις πλατφόρμες PlayStation, ενώ η έκδοση για τα Xbox και το Steam θα έχει προνομιακή τιμή €29,99 για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Η Godfall: Ultimate Edition περιλαμβάνει το αρχικό παιχνίδι, τα Primal, Lightbringer και Exalted updates, το Fire & Darkness expansion και την – μέχρι πρόσφατα αποκλειστική σε PlayStation – Ascended Edition. Επιπλέον, θα περιλαμβάνει όλα τα pre-order bonuses των προαναφερθέντων εκδόσεων.


Ο game director Daniel Nordlander δήλωσε πως η Ultimate Edition είναι το αποκορύφωση της εμπειρίας του Godfall, όπως την είχαν στο μυαλό τους ως ομάδα όταν ξεκίνησαν την ανάπτυξη του τίτλου. Μαζί της, θα φτάσει στις κονσόλες και το Exalted update, το οποίο θα περιέχει τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα προσθήκες στο παιχνίδι. Πολλές από αυτές βασίστηκαν στις απαιτήσεις της κοινότητας των χρηστών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*