Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Grand Theft Auto San Andreas RTX Remix mod "γονατίζει" ακόμα και την RTX 4080 (video)

To Grand Theft Auto San Andreas RTX Remix mod είναι τόσο απαιτητικό, που ακόμα και μια GPU όπως η RTX 4080 δεν μπορεί να κρατήσει σε ανάλυση 1440p σταθερά τα 60 fps. Σε ένα νέο video που ανάρτησε το κανάλι του YouTube, MxBenchmark PC φαίνονται από τη μια οι διαφορές ανάμεσα στην αρχική έκδοση και σε αυτή με το RTX Remix mod αλλά και το πόσο μεγάλη είναι η απαίτηση για το path tracing. Αρχικά, φαίνεται ότι από τα 300 fps το παιχνίδι κάνει βουτιά σε λιγότερα από 60 fps με 1440p και NVIDIA DLSS Quality. Σημειώνεται ότι το mod παραμένει σε διαδικασία ανάπτυξης, οπότε η λογική λέει πως υπάρχει ενδεχόμενο βελτίωσης των επιδόσεών του. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα είναι εξαιρετική.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*