Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το GTA Online ανανεώνεται με ray-traced reflections

*
Ο Rockstar Games ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το προσεχές update του GTA Online, που αναμένεται μέσα στον μήνα. Μεταξύ άλλων θα προστεθούν ray-traced reflections σε PlayStation 5 και Xbox Series X. Αυτά θα είναι διαθέσιμα μέσω του Fidelity Mode του παιχνιδιού.

Επιπλέον, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν το Declasse Tahoma Coupe, με αφορμή τους εορτασμούς για τη συγκέντρωση τεσσάρων τρισεκατομυρίων GTA$ στο πρόσφατο Heists Challenge. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν βελτιώσεις που θα αναβαθμίζουν την "καθημερινότητα" των χρηστών, όπως η δυνατότητα να παιχτούν solo τα Agatha's Casino Story Missions, ταχύτερη παράδοση οχημάτων στα γκαράζ και άλλα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*