Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Hades 2 θα κυκλοφορήσει πρώτα σε Early Access

*
Η Supergiant Games ανακοίνωσε τα πλάνα της να κυκλοφορήσει το Hades 2 σε έκδοση Early Access το επόμενο έτος. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία, την τιμή του ή τις απαιτήσεις συστήματος για PC και είναι λεπτομέρειες που θα κοινοποιηθούν όταν έρθει η ώρα το παιχνίδι να κάνει τη εμφάνισή του σε Steam και Epic Games Store. Σίγουρα το δεύτερο τρίμηνο του 2024, ενώ λίγο πριν θα πραγματοποιηθεί μια τεχνική δοκιμή.

"Θα περιέχει πολύ λιγότερο περιεχόμενο από αυτό που θα έχει η έκδοση Early Access και πιθανότατα θα περιοριστεί μόνο σε ένα σχετικά μικρό σύνολο παικτών που εκφράζουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν", είπε η Supergiant για την τεχνική δοκιμή.


Μετά την κυκλοφορία σε Early Access, το studio σχεδιάζει να προσθέσει το υπόλοιπο βασικό περιεχόμενο του παιχνιδιού και να βελτιώνει αυτό που θα υπάρχει ήδη με μια σειρά updates.

"Η ιστορία θα επεκτείνεται με κάθε update, καθώς θα εισάγουμε περισσότερους χαρακτήρες και θα εμβαθύνουμε τις σχέσεις με τους υπάρχοντες. Αυτή η διαδικασία θα κορυφωθεί με το λανσάρισμα της v1.0, η οποία θα περιλαμβάνει το τέλος της ιστορίας και οποιεσδήποτε άλλες τελευταίες πινελιές".

"Δεν ξέρουμε ακόμη πόσο ακριβώς θα μας πάρει για να φτάσουμε στην έκδοση 1.0 του Hades II, καθώς η εμπειρία μας που αναπτύσσεται στην Early Access μας έχει διδάξει (μεταξύ πολλών πραγμάτων) να περιμένουμε το απροσδόκητο".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*