Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Hi-Fi Rush βρέθηκε πιο ψηλά από το Forspoken στο Steam

*
Όπως φαίνεται το Hi-Fi Rush ξεπέρασε το Forspoken στο Steam. Σύμφωνα με τη λίστα Steam Weekly Global Top Sellers του SteamDB, που περιλαμβάνει τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις στην πλατφόρμα της Valve με βάση τα έσοδά τους, ο νέος τίτλος της Tango Gameworks βρίσκεται στην όγδοη θέση και αυτός της Luminous Productions στη δέκατη. Η διαφορά μεταξύ τους είναι ιδιαίτερα σημαντική, με δεδομένο το ότι το Forspoken υποστηρίχτηκε από μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, ενώ το Hi-Fi Rush εμφανίστηκε στα ξαφνικά στο Xbox & Bethesda Developer_Direct πριν μερικές ημέρες και έγινε άμεσα διαθέσιμο για αγορά αλλά και μέσω του Game Pass.

Με δεδομένο το ότι το Hi-Fi Rush κοστίζει $29,99 και το Forspoken $69,99, για κάθε μία κόπια που πούλησε το δεύτερο, το πρώτο πούλησε τρεις, ίσως και περισσότερες. Σημειώνουμε πως όλα αυτά ισχύουν για την εβδομάδα που κυκλοφόρησαν τα δύο παιχνίδια, οπότε δεν περιλαμβάνονται οι προπαραγγελίες του Forspoken και επίσης, το SteamDB δεν ομαδοποιεί όλες τις εκδόσεις κάθε παιχνιδιού. Για παράδειγμα, το Dead Space Remake υπάρχει τέσσερεις φορές στη λίστα που προαναφέρθηκε. Δύο για τις εκδόσεις του και δύο για τις προπαραγγελίες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*