Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Immersive Stream της Google επιτρέπει σε άλλες εταιρείες να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία streaming του Stadia

*
Η Google μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλες εταιρείες να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία streaming του Stadia. Εκτός αυτού, στο πλαίσιο του Google for Games Developer Summit, η εταιρεία αποκάλυψε πως το χαρακτηριστικό Click to Play θα επιτρέπει στους παίκτες να δοκιμάσουν ολόκληρα παιχνίδια δίχως να έχουν λογαριασμό στην εκάστοτε υπηρεσία streaming που χρησιμοποιούν. Θα μπορούν επίσης να μελετήσουν τα περιεχόμενα των game stores, επίσης χωρίς λογαριασμό. Η εταιρεία θέλει επιπρόσθετα να απλοποιήσει τη διαδικασία με την οποία θα γίνονται τα ports τίτλων σε διαφορετικές πλατφόρμες streaming χρησιμοποιώντας το Low Change Porting.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα σε όσες εταιρείες χρησιμοποιήσουν το Immersive Stream της Google. Αυτό θα είναι δυνατό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, με τα trials να ξεκινούν εντός του 2022. Η ΑΤ&Τ έχει ήδη προσφέρει το Batman: Arkham Knight δωρεάν από τον Οκτώβριο του 2021, εκμεταλλευόμενη μια πρώιμη μορφή του Immersive Stream. Κάπως έτσι η Google αναμένεται να αυξήσει κατά πολύ τα έσοδά της από την τεχνολογία του Stadia, παρέχοντάς την ελεύθερα σε εταιρείες - ανταγωνιστές της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*