Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Immortality κυκλοφορεί σύντομα σε PS5 (trailer)

Το βραβευμένο πλέον Immortality, αρχικά κυκλοφόρησε για κονσόλες Xbox, PC και κινητές συσκευές όμως σύντομα θα μπορούν να το απολαύσουν και οι κάτοχοι PlayStation 5. Το δημιούργημα του Sam Barlow θα γίνει διαθέσιμο για την νεότερη κονσόλα της Sony στις 23 Ιανουαρίου και ένα νέο trailer συνόδευσε την ανακοίνωση.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι μυστηρίου, όπου οι παίκτες καλούνται να εξιχνιάσουν το μυστήριο της Marissa Marcel. Το πρώην μοντέλο και αργότερα ηθοποιός, πρωταγωνίστησε σε τρεις ταινίες που ποτέ δεν κυκλοφόρησαν κι ύστερα, εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω ερωτηματικά.


Οι παίκτες θα ταξιδέψουν στις τρεις χρονιές (1968, 1970 και 1999) όταν και γυρίστηκαν οι ταινίες, μελετώντας σύντομα κλιπ με σκοπό να εντοπίσουν στοιχεία για τη μοίρα της Marissa. Το παιχνίδι ενσωματώνει τεχνολογία FMV (Full-Motion Video) με πραγματικούς ηθοποιούς, όπως την Manon Gage στον ρόλο της Marcel, κάτι που ο Barlow είχε επιχειρήσει και στο Her Story.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*