Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το indie Balatro αφαιρέθηκε από το PlayStation Store για λόγο που δεν είχαμε ακούσει ξανά

*
Το Balatro είναι ένα από τα indies που έπαιξαν στην επικαιρότητα αρκετά το τελευταίο διάστημα και φαίνεται πως κατάφερε να εξαφανιστεί από το PlayStation Store για λόγο που δεν είχαμε ακούσει ξανά. Το ιδιαίτερο αυτό roguelike deckbuilder επιτρέπει στον παίκτη να παίζει poker για να μαζέψει πόντους και με τη χρήση ειδικών καρτών, ανεβάζει το game σε άλλα επίπεδα.

Το πρόβλημα που εμφανίζεται εδώ είναι πως στον πυρήνα του είναι ένα poker game και αρχικά, το PEGI το είχε αξιολογήσει για ηλικίες 3+. Ωστόσο, επειδή καταλαβαίνει κανείς πως τα τρία έτη δεν είναι και η ιδανικότερη ηλικία για να αρχίσει κανείς να μαθαίνει poker, η υπηρεσία έκανε νέα αξιολόγηση και το χαρακτήρισε τίτλο 18+.


Όλη αυτή η αναστάτωση προκάλεσε την αφαίρεση από το ηλεκτρονικό κατάστημα του PlayStation σε αρκετές ευρωπαϊκές αγορές και ουδείς γνωρίζει πότε θα λυθεί το ζήτημα. Η ίδια η Playstack τοποθετήθηκε με την παρακάτω ανάρτηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*