Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Jet Force Gemini του Nintendo 64 έρχεται στο Nintendo Switch Online

*
Η Nintendo ανακοίνωσε πως η επόμενη προσθήκη στον κατάλογο κυκλοφοριών του Nintendo 64 στο Nintendo Switch Online θα είναι το Jet Force Gemini. Το action adventure game της Rare κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1999 και αναμένεται να κάνει την επιστροφή του μέσα από την υπηρεσία της Nintendo τον Δεκέμβριο.

Πρωταγωνιστές του παιχνιδιού είναι τα τρία τελευταία μέλη της ομάδας Jet Force Gemini, η οποία έχει στόχο την επιβολή του νόμου σε ολόκληρο τον γαλαξία. Η εναπομένουσα τριάδα φτάνει στον πλανήτη Goldwood, με σκοπό τη διάσωση μιας φυλής μικροσκοπικών πλασμάτων που ονομάζεται Tribals, από τον κακό Mizar και τον παντοδύναμο στρατό του.


Το Jet Force Gemini περιέχει 15 κόσμους και υποστηρίζει widescreen και Dolby Surround. Θα είναι το 27ο παιχνίδι του Nintendo 64 στην υπηρεσία Nintendo Switch Online, μετά την προσθήκη του Mario Party 3 τον περασμένο Οκτώβριο και τα Pokémon Stadium και Excitebike 64 που προηγήθηκαν τον Αύγουστο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*