Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Just Dance 2023 θα υποστηρίζει online multiplayer (video)

Κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward broadcast, αποκαλύφθηκε το Just Dance 2023. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, θα υπάρχει υποστήριξη για online multiplayer, μαζί με νέα καλλιτεχνική κατεύθυνση, νέο user interface και μια σειρά από χαρακτήρες γεμάτους χρώματα., Μετά από το λανσάρισμά του θα συνεχίζουν να προστίθενται νέα τραγούδια και λειτουργίες. Επιπλέον, το online multiplayer με τη συμμετοχή έως έξι παικτών, θα υποστηρίζεται σε όλες τις πλατφόρμες που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Όπως συνέβαινε με προηγούμενους τίτλους της σειράς, οι παίκτες θα μπορούν να πραγματοποιούν τον χειρισμό μέσω μια εφαρμογής για φορητές συσκευές, που θα είναι διαθέσιμη κατά το λανσάρισμα.


"Θα υπάρχουν δύο controller apps στο app store. Η νέα θα είναι εφαρμογή με τις εκδόσεις για Nintendo Switch, PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και η υπάρχουσα μόνο με κονσόλες προηγούμενης γενιάς".

Το Just Dance 2023 θα λανσαριστεί την προσεχή εορταστική περίοδο, για Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series S, and Xbox Series X και Xbox One την προσεχή εορταστική περίοδο. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για Google Stadia.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*