Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κόστος ανάπτυξης video games θα είναι ένα από τα φλέγοντα θέματα του 2024, σύμφωνα με πρώην επικεφαλής του PlayStation

*
Πρώην επικεφαλής του PlayStation πιστεύει πως ένα από τα φλέγοντα θέματα του 2024 θα είναι το κόστος ανάπτυξης video games. Πρόκειται για τον πρώην CEO της Sony Interactive Entertainment, Shawn Layden που προέβη σε μια νέα ανάρτηση στο Χ, με αφορμή τα όσα διέρρευσαν πριν μερικές ημέρες σχετικά με το ότι η δημιουργία του Marvel's Spider-Man 2 κόστισε περισσότερα από $300 εκ. Ο Layden ξεκαθαρίζει ότι κατά τη διάρκεια του 2024 θα ακούμε πολλά περισσότερα για το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ανάπτυξης.

Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι, για ένα παιχνίδι η δημιουργία του οποίου διαρκεί μια πενταετία, στο οποίο απασχολούνται 300 developers, με μισθό $120.000 ετησίως κατά μέσο όρο, το κόστος ανεβαίνει αυτόματα σε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*