Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Law & Order ίσως πάρει τον δρόμο για τον κόσμο των video games

*
Η Wolf Games υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την NBCUniversal, για τη δημιουργία παιχνιδιών με τη βοήθεια generative AI, που θα βασίζονται σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά IPs.

Η Wolf Games ιδρύθηκε από τον Elliott Wolf, γιο του τηλεοπτικού παραγωγού Dick Wolf, γνωστού για τη σειρά Law & Order. Ο Dick Wolf έχει στηρίξει την εταιρεία, μαζί με άλλα στελέχη του χώρου της ψυχαγωγίας, όπως ο Jimmy Iovine (συνιδρυτής της Interscope Records και της Beats Electronics) και ο Paul Wachter (επιχειρηματίας και σύμβουλος επενδύσεων).


Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν επικεντρώνεται στην εκ νέου εφεύρεση της παραδοσιακής τηλεόρασης και του κινηματογράφου, αλλά αντίθετα «έχει σχεδιαστεί για να είναι ένας πραγματικά δημιουργικός συνεργάτης, ενισχύοντας τη διαδικασία δημιουργίας αφηγηματικών παιχνιδιών με βαθιά κατανόηση της λογικής της ιστορίας, ολοκληρωμένους χαρακτήρες και ενδιαφέροντες κόσμους».

«Αυτή η μοναδική ικανότητα να προστατεύει και να τιμά την αφήγηση σε μεγάλη κλίμακα, μαζί με την έμφαση στη χρήση generative AI, ήταν ένας βασικός παράγοντας για τη συνεργασία που θα επιτρέψει στους fans να παίζουν μέσα στα αγαπημένα τους IP σύμπαντα όπως ποτέ πριν», αναφέρεται σε δήλωση σχετικά με τη συνεργασία.

Η Wolf Games ξεκινάει την πορεία της με το Public Eye και ελπίζουμε, γιατί όχι να μπούμε κάποια στιγμή στον κόσμο του Law & Order.

Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*