Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το λογότυπο του eFootball θα προστεθεί στις εμφανίσεις προπόνησης της AC Milan

*
Όπως ανακοίνωσε η Konami, η AC Milan θα τοποθετήσει το λογότυπο του eFootball στις εμφανίσεις που φοράνε οι ποδοσφαιριστές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Η αρχή θα γίνει από την επόμενη σεζόν. Οι παίκτες θα φοράνε τις εμφανίσεις αυτές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων στο Milanello Sports Centre αλλά και πριν από κάθε αγώνα για τις εγχώριες ή τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η Konami είναι ο πρώτος επίσημος συνεργάτης της AC Milan στον τομέα της ένδυσης, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας. Η σχετική εμφάνιση αναμένεται να αποκαλυφθεί μέσα στους επόμενους μήνες.


Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, στις 14 Απριλίου θα γίνει διαθέσιμο το update 1.0.0 του eFootball, κάτι που σημαίνει ότι ο τίτλος βγαίνει από φάση beta.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε κάτι σχετικά με την έκδοση του eFootball 2022 για φορητές συσκευές, που παραμένει άφαντη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*