Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Mannequin είναι ένα νέο asymmetric multiplayer game για PS VR2, PC και Quest (trailer)

Η Fast Travel Games ανακοίνωσε το asymmetric multiplayer hide-and-seek virtual reality game Mannequin για PlayStation VR2, PC και Quest. Θα κυκλοφορήσει εντός του 2024.

Ο κόσμος έχει σταματήσει. Ο χρόνος έχει παγώσει. Όλες οι προσπάθειες να υπάρξει επαφή με τους εξωγήινους απέτυχαν. Ειδικοί πράκτορες έχουν αναπτυχθεί για να εξουδετερώσουν μια για πάντα την απειλή.


Το Mannequin είναι ένα assymetrical multiplayer game για έως και 5 παίκτες, γεμάτο αγωνία, κοινωνικό ξεπεσμό και γρήγορη, έντονοι δράση. Θα έχετε τον ρόλο εξωγήινων Manequins και θα στήσετε θανατηφόρες ενέδρες υποδυόμενοι τους ανθρώπους που έχουν παγώσει στον χρόνο ή ως ανθρώπινοι πράκτορες χρησιμοποιώντας gadgets υψηλής τεχνολογίας για να εξουδετερώσετε τα Manequins από απόσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*