Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το μεγαλύτερο skate park στο metaverse θα έχει την υπογραφή του Tony Hawk (video)

O Tony Hawk ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το blockchain/metaverse/virtual world game The Sandbox. Έτσι λοιπόν θα προστεθούν περιοχές εμπνευσμένες από το χώρο του skating και πιξελιασμένες φιγούρες του Tony Hawk, που θα πωλούνται ως NFTs.

"What's up guys it's Tony Hawk, and we are building the biggest skate park in the metaverse," the skater says in the video. "You have never seen skating like this. I'll see you in The Sandbox".


Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Sandbox είναι ένα community-driven platform όπου οι δημιουργοί μπορούν να αποκτήσουν χρήματα δημιουργώνας εμπειρίες σχετικές με το gaming, στο blockchain.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα events όπως το επερχόμενο Web 3 Land Sale, όπου οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν έκταση στον χάρτη της πλατφόρμας, μαζί με NFTs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*