Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Metal Gear Solid 3 Remake θα περιλαμβάνει τις αρχικές φωνές των χαρακτήρων

*
Κατά την διάρκεια του PlayStation Showcase 2023, ανακοινώθηκε το Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, το οποίο θα αποτελέσει remake του δημοφιλούς Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Οι developers του επερχόμενου τίτλου δήλωσαν πως σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τις αρχικές ηχογραφήσεις του πρώτου παιχνιδιού, χωρίς καμία απολύτως αλλαγή. Την δήλωση έκανε ο Tommy Williams, υπέυθυνος επικοινωνιών της Konami Αμερικής.

Η δήλωσή του έρχεται να ξεκαθαρίσει το “μπέρδεμα” που έγινε κατά την ανακοίνωση του τίτλου, καθώς μετά απο αυτήν, η δημοσίευση που έκανε η Konami έγραφε πως “στο παιχνίδι θα πρωταγωνιστούν οι ίδιοι voice actors”, ενώ σε tweet γράφτηκε πως “Η ιστορία και οι φωνές του τίτλου θα παραμείνουν ίδιες με την αρχική κυκλοφορία”. Οι δηλώσεις αυτές δεν ήταν ξεκάθαρες, καθώς ο κόσμος δεν αντιλήφθηκε αν οι ηθοποιοί θα επιστρέψουν και θα ξαναχαρίσουν τις φωνές προσθέτωντας νέες ατάκες, ή αν θα χρησιμοποιηθούν οι ήδη υπάρχουσες ηχογραφήσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*