Το Mewgenics φαίνεται πως θα έρθει και στις κονσόλες, με την ομάδα ανάπτυξης να αφήνει να εννοηθεί πως ετοιμάζονται εκδόσεις για το PlayStation 5 και για το Nintendo Switch 2. Αν και δεν έχει γίνει καμία επίσημη ανακοίνωση, πρόσφατες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον δημιουργό Edmund McMillen και τον εκδότη Nicalis υποδηλώνουν έντονα ότι οι εκδόσεις για κονσόλες βρίσκονται ήδη σε φάση ανάπτυξης. Videos που μοιράστηκαν στο διαδίκτυο έδειξαν μάλιστα το παιχνίδι να τρέχει σε PS5, ενώ προηγούμενα σχόλια ανέφεραν το Switch 2 ως τον κύριο υποψήφιο για πλατφόρμα κυκλοφορίας.
Διαθέσιμο προς το παρόν μόνο για PC, το indie game έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, αυξάνοντας τη ζήτηση για εκδόσεις για κονσόλες. Οι developers έχουν επίσης δηλώσει πως προτιμούν μια ευέλικτη, συνεργατική προσέγγιση στην επιλογή πλατφόρμας, με τις τελικές αποφάσεις να επηρεάζονται ενδεχομένως από τις συνεργασίες με τους εκδότες.
Συνολικά, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, τα στοιχεία δείχνουν ότι το Mewgenics θα επεκταθεί πέρα από το PC, φέρνοντας το μοναδικό του cat-breeding roguelike gameplay σε ένα ευρύτερο κοινό στο μέλλον.
PlayStation: Αναπόφευκτο ήταν το τέλος για τα δισκάκια σύμφωνα με αναλυτή – Πόσο θα κόστιζε το PS6 και γιατί αυτό αλλάζει τα πάντα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity