Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Minecraft αποτίει φόρο τιμής στον YouTuber Technoblade που έφυγε από τη ζωή στα 23 του (video)

*
Η Mojang αποτίει φόρο τιμής στον Minecraft YouTuber Technoblade, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν λίγες μέρες. Ο Alex είχε πάνω από 13 εκατομμύρια ακολούθους και ήταν μόλις 23 ετών.
Προς τιμήν του αδικοχαμένου content creator, η Mojang άλλαξε το εικονίδιο του launch screen του Minecraft Java Edition σε ένα γουρούνι με στέμμα - Το skin του Technoblade στο παιχνίδι.

Ο θάνατος του Alex ανακοινώθηκε από τον πατέρα του σε video του στο κανάλι του. "Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν τα τελευταία χρόνια. Αν είχα 100 ζωές σε όλες θα ήθελα να είμαι ο Technoblade γιατί αυτά ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου", αναφέρει ο Alex στο video του.




Η Mojang δήλωσε: "Προσπαθούμε να βρούμε λόγια αλλά όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι με τον χαμό του Technoblade. Σήμαινε πάρα πολλά και πρόσφερε αρκετή διασκέδαση. Θα μας λείψει αρκετά".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*