Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το mobile game Wild Arena Survivors της Ubisoft προοριζόταν για spin-off του Far Cry (video)

Μεγάλη κουβέντα έχει δημιουργηθεί γύρω από το νέο mobile game της Ubisoft, Wild Arena Survivors, καθώς σύμφωνα με το Mobilegamer.biz, το παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ήδη σε iOS και Google Play Store, είχε ως αρχικό του τίτλο «Far Cry: Wild Call». Όπως έχει γίνει γνωστό, στο νέο battle royale game, σαράντα παίκτες, παλεύουν σε ένα εξωτικό νησί, ενώ παράλληλα υπερασπίζονται τον εαυτό τους από επικίνδυνα άγρια ζώα, όπως ακριβώς γίνεται και στο Far Cry.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγή, σύμφωνα με την οποία, το παιχνίδι κυκλοφόρησε δίχως ιδιαίτερες ανακοινώσις και χωρίς να συνδεθεί με το brand του Far Cry, προκειμένου να τεσταριστεί το αν μπορεί να σταθεί μόνο του. Όταν η εταιρεία είδε, πως με το soft launch δεν έγινε ντορος, αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν παγκοσμίως και ό,τι γίνει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Mobilegamer, η πηγή που τους έδωσε αυτές τις πληροφορίες, πιστεύει πως δόθηκαν αρκετά χρήματα στο development του παιχνιδιού, οπότε ο τρόπος με τον οποίο έγινε το launch, πιστεύει πως είναι ένας τρόπος να δουν και να μάθουν πώς πρέπει να γίνει η προώθηση ενός realtime multiplayer game.


Να αναφέρουμε επίσης, πως μέχρι στιγμής σε κανένα σημείο των Social Media της Ubisoft, δεν έχει γίνει αναφορά στο παιχνίδι, ενώ ο λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter, έχει μόλις 326 followers.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν η γαλλική εταιρεία έχει σκοπό να ανακοινώσει επίσημα το παιχνίδι στην παρουσίαση της στις 10 Σεπτεμβρίου, οπότε απλά αναμένουμε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*