Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το MyTeam του NBA 2K23 αφαιρεί τα contracts και βελτιώνει τα classic modes (trailer)

Το NBA 2K23 προχωρά σε σημαντικές αλλαγές για τη σειρά και αφαιρεί τα contracts που απαιτούνταν για τη χρήση συγκεκριμένων παικτών. Ο αντιπρόεδρος του NBA development στην 2K και τη Visual Concepts, Erick Boenisch, δήλωσε πως οι αλλαγές που έρχονται με τον καινούργιο τίτλο του franchise στοχεύουν στην ικανοποίηση των fans που τις ζητούσαν για καιρό.

Η απουσία των contracts δε θα είναι η μοναδική διαφορά που θα εντοπίσει κανείς παίζοντας το NBA 2K23. Ο τίτλος θα περιέχει το ολοκαίνουργιο Triple Threat Online, ένα co-op mode που θα επιτρέπει τη συνεργασία παικτών σε διαδικτυακά ματς 3v3 σε μικρότερα γήπεδα. Μαζί έρχονται και τα Party Mode, Co-Op και Competitive Online, διαθέτοντας σημαντικές και αισθητές βελτιώσεις. Θα υπάρχει επίσης το Jordan Challenge ως φόρος τιμής στον σταρ του εξώφυλλου του παιχνιδιού (Michael Jordan), με 15 playable στιγμές από την ιστορία του εμβληματικού μπασκετμπολίστα, φτάνοντας μέχρι και τους τελικούς του NBA το 1998.


Επιπλέον το MyTeam Unlimited Tournament επιστρέφει. Οι καλύτεροι παίκτες του τίτλου θα διεκδικήσουν 250.000 δολάρια, αρκεί να φτάσουν το Emerald Tier του Unlimited πριν τις 15 Οκτωβρίου 2022.

Το ΝΒΑ 2Κ23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*