Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nbasketball 23 μπέρδεψε πολλούς fans του NBA 2K23 πριν αφαιρεθεί από το Xbox Store

*
Άλλη μία μυστηριώδης καταχώρηση αφαιρέθηκε από το Xbox Store, αφότου οι fans του NBA 2K23 ανακάλυψαν έναν περίεργο τίτλο που ονομάζεται "Nbasketball 23".

Το Nbasketball 23 φαίνεται να κυκλοφόρησε στο κατάστημα Xbox κάποια στιγμή τον Οκτώβριο, αν κρίνουμε από τις κριτικές των χρηστών που καταγράφηκαν σε μια εικόνα από τον χρήστη του Twitter, Hu. "ΘΑ ΣΑΣ ******** Μήνυση" και συνεχίζει, "Νόμιζα ότι αυτό ήταν 2Κ 23, αλλά σπατάλησα 50 δολάρια για αυτήν την εφαρμογή, θα μιλήσετε με τους δικηγόρους μου σύντομα".


Σίγουρα φαίνεται ότι η σύγχυση με το NBA 2K23 ήταν αυτό που ήθελε να πετύχει η developer, Sarp Apps. Η εικόνα του background για τη σελίδα του Nbasketball 23 στο Xbox Store ήταν μια του αστέρα του εξωφύλλου του 2K23, Devin Booker. Η τιμή του ήταν $59,99, όμως στην εικόνα που έγινε capture φαίνεται η τιμή των $9,99. Είναι πιθανό ότι αυτή ήταν μια προσπάθεια να τραβήξει το ενδιαφέρον οποιουδήποτε μπορεί να είχε αρχίσει να πληκτρολογεί «nba» στη γραμμή αναζήτησης του Xbox Store.

Το Nbasketball 23 αφαιρέθηκε από τη λίστα λίγο αφότου το tweet του Hu έγινε viral.

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Google για τη Sarp Apps, φανερώνει ότι υπήρχαν μια σειρά τίτλοι της στο Xbox, συμπεριλαμβανομένων των Beamnp Drive Ambulance, Internet Cafe Computer Simulator 2022 3D και Guide For Fall Guys Customization. Το μόνο από τα παιχνίδια του studio που φαίνεται να είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή είναι το Tractor Simulator 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*