Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο horror game της FireSprite θα κυκλοφορήσει το 2025

*
Η FireSprite των PlayStation Studios γνωρίζουμε πως δουλεύει σε ένα horror game για το PlayStation 5 και πλέον ενδεχομένως να γνωρίζουμε και στο περίπου μια ημερομηνία κυκλοφορίας. Σύμφωνα με το βιογραφικό ενός πρώην υπαλλήλου της FireSprite, αναγράφεται πως ο ίδιος έχει εργαστεί σε ένα TBA (To Be Announced) project της εταιρείας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία μέσα στο 2025. Φυσικά, αυτό θα μπορούσε να είναι απλά placeholder, όπως συνηθίζεται να κάνουν οι εταιρείες, αλλά παραμένει ενδιαφέρον.



Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες για το επερχόμενο project της FireSprite, παρόλα αυτά, αγγελίες εργασίας στο studio αναφέρουν μια ιστορία τρόμου, με στοιχεία blockbuster και “genre-defining goals”, ότι μπορεί να σημαίνει αυτό. Μάλιστα αναφέρουν: “Αυτό το τεράστιο και φιλόδοξο συνεργατικό project, πηγαίνει την ατμόσφαιρα, την διήγηση και την ιστορία σε νέα επίπεδα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που προσφέρει το next-gen hardware. Το project αυτό έχει φιλοδοξίες ΑΑΑ με έντονο βάρος στο art & animation και εξαιρετικές, μοναδικές ερμηνείες χαρακτήρων που απογειώνουν την εμπειρία του παίκτη και τις αισθήσεις του σε νέα επίπεδα.”

Λίγους μήνες πριν, η FireSprite ανακοίνωσε πως το studio της στο Liverpool, επακτάθηκε για να μετατραπεί σε δημιουργικό “powerhouse”. Η FireSprite αποτελείται απο πάνω απο 250 υπαλλήλους και δηλώνει πως απο το καινούργιο της Studio, έχει πλέον τους πόρους να γίνει απο τους μεγαλύτερους developers των PlayStation Studios. Πρόσφατα, η FireSprite βοήθησε την Guerilla στο Horizon: Call of the Mountain για το PSVR 2. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*