Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο Mass Effect ίσως δεν προλάβει το λανσάρισμα της επόμενης γενιάς κονσολών

*
Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Game Mess Mornings vidcast του Giant Bomb, ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grubb αναφέρθηκε στα χρονοδιαγράμματα της BioWare, λέγοντας ότι το επόμενο Mass Effect ίσως δεν κυκλοφορήσει πριν το 2029. Για να στηρίξει τον ισχυρισμό του έκανε παραλληλισμό με το Dragon Age: Dreadwolf, που αποκαλύφθηκε το 2018 και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την καθυστέρησή του, ίσως δεν το δούμε πριν το επόμενο έτος.

"Αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτό είπαν όταν αποκάλυψαν το Dragon Age: Dreadwolf το 2018 και τώρα έχουμε κάτι παρόμοιο από πλευράς χρονοδιαγράμματος. Εκείνο ανακοινώθηκε το 2018 και δεν αναμένεται μέχρι το επόμενο έτος. Τώρα, κάντε τους υπολογισμούς για αυτό, δεν θα έχουμε αυτό το παιχνίδι (Mass Effect) πριν το 2029".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*