Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To νέο patch του World of Warcraft δίνει τέλος στη μεγαλύτερη διαμάχη του Dragonflight

*
Αν και η Blizzard ανακοίνωσε τα επόμενα τρία expansions του World of Warcraft, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το τωρινό expansion με όνομα Dragonflight. Στο επόμενο patch οι παίκτες θα εξερευνήσουν το Emerald Dream, τον κόσμο που αντικατοπτρίζει αυτόν του Azeroth.

Έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν hints για το Emerald Dream, ωστόσο αυτή τη φορά οι παίκτες θα μπουν πιο βαθιά στο σενάριο και λύσουν αρκετά plot threads που χρονολογούν πίσω στο Legion expansion. Παρακάτω βρίσκονται όσα πρέπει να ξέρετε.


Τα World Trees είναι η πνευματική άγκυρα του κόσμου του Azeroth. Η τελευταία μάχη του Warcraft 3 έγινε γύρω από το Nordrassil, ένα World Tree που δίνει ζωή στο κόσμο με τις δυνάμεις του και που έδωσε αθανασία στα Night Elves. Το Nordrassil δέχτηκε τεράστια ζημιά, κάτι που οδήγησε τα Night Elves να φυτέψουν το Teldrassil για να το αντικαταστήσουν. Αυτό με τη σειρά του κάηκε από την Sylvanas Windrunner στην αρχή του Battle of Azeroth expansion.

Το Amirdrassil είναι το τρίτο δέντρο που φυτέυτηκε ως World Tree έτσι ώστε να δώσει στέγη στα Night Elves, το οποίο ευλόγησαν οι Winter Queen και Elune και η δύναμη του ενισχύθηκε από τις ψυχές που χάθηκαν κατά το Teldrassil. O σπόρος του Amirdrassil ήταν η μεγάλη υπόθεση του Shadowlands expansion και ολοκληρώνεται κατά την διάρκεια του Guardians of the Dream.

Οι Primalist dragons είναι από τις μεγαλύτερες απειλές του Dragonflight expansion και οι παίκτες θα μπορούν να δώσουν ένα τέλος σε αυτούς με το final raid. Οι παίκτες θα πρέπει να κυνηγήσουν τον Fyrakk πριν αυτός κάψει το δέντρο ενώ αυτό μεγαλώνει και στο Emerald Dream και το Azeroth. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*