Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο racing game με τίτλο Burnout που κυκλοφόρησε στο Nintendo Switch δεν είναι αυτό που νομίζετε

*
Στο eShop της Nintendo προστέθηκε ένα νέο παιχνίδι με τίτλο Burnout που όλος παραδόξως φέρει την σφραγίδα της GameToTop Corp και όχι της Electronic Arts. Σύμφωνα με τη περιγραφή του παιχνιδιού “ drift με φινέτσα, αγώνες δρόμων με αποκλεισμούς αντιπάλων σε κάθε γύρο” περιέχει συστατικά που κάνουν ένα racing τίτλο να κινεί το ενδιαφέρον. Όσοι όμως γνωρίζετε θα σκεφθείτε απευθείας το γνωστό Eliminator mode του Burnout, αν όμως κάνετε τον κόπο να δείτε τα screenshots που συνοδεύουν την περιγραφή θα δείτε μια φθηνή απομίμηση της κλασσικής σειράς της EA.



Μιας και το έφερε η κουβέντα, το Burnout Paradise Remastered της EA είναι διαθέσιμο στο eShop της Nintendo από τον Ιούνιο του 2020 και αποτελεί την τελευταία προσθήκη της σειράς.

Τώρα όσον αφορά το Burnout της GameToTop Corp κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου και αυτή τη στιγμή μπορείτε να το προμηθευτείτε στην τιμή των €2,29 με 77% έκπτωση. Η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης βρίσκεται πίσω και από άλλες κυκλοφορίες, μεταξύ των οποίων τα Tow Truck Driving Simulator 2023, Rocket Car: Ultimate Ball League Machines, Farming Tractor Simulator 2023: Drive Combine & Trucks και Bus Simulator 2023: City Driver. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*