Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο video του Senua’s Saga: Hellblade II παρουσιάζει τα real-time facial animations

Η Microsoft και η Ninja Theory κυκλοφόρησαν ένα νέο video για το Senua’s Saga: Hellblade II. Σε αυτό παρουσιάζουν τη χρήση των real-time facial animations, με τη χρήση του MetaHuman framework της Epic Games. Το παιχνίδι βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.

Η Ninja Theory επιθυμεί το παιχνίδι να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ο συνιδρυτής του sttudio, Tameem Antoniades, είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες:


"Ο στόχος για το Hellblade 2 δεν είναι η τελειοποίησή του, αλλά να δημιουργήσουμε μια εμπειρία που είναι περισσότερο αληθοφανής. Από άποψη κλίμακας, οι φιλοδοξίες είναι μεγαλύτερες. Πιστεύω ότι το Hellblade 2 θα κάνει το Hellblade να μοιάζει με indie game".

Για το σκηνκό του παιχνιδιού έχουν επιλεχθεί περιοχές της Ισλανδίας και η ομάδα ανάπτυξης επισκεφτηκε περισσότερες από 40 πριν απόφασίσει ποιες θα σκανάρει και θα περάσει στη μηχανή του Hellblade 2. Επίσης δημιουργήθηκαν πραγματικές ενδυμασίες, ενώ η Melina Juergens που υποδύεται τη Senua εκπαίδεύτηκε από ειδικό στις πολεμικές τέχνες, πριν γυριστούν οι σκηνές της στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*