Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το νέο video του The Thaumaturge παρουσιάζει την αποστολή To Dust, You Shall Return

Η 11 bit studios και η Fool’s Theory κυκλοφόρησαν ένα νέο gameplay video για το narrative RPG The Thaumaturge, μέσω του οποίου παρουσιάζουν την αποστολή “To Dust, You Shall Return”.

Βρισκόμαστε στη Βαρσοβία, πρωτεύουσα της Πολωνίας, το 1905. Μια πόλη όπου πολυτελή ξενοδοχεία και διαβόητα μπαρ στις πλούσιες συνοικίες, πάλλονται με δυνατά ποτά και δυνατή μουσική δίπλα σε ακατάστατες παράγκες της συνοικίας Powiśle. Έχοντας τη φήμη του θαυματουργού, ο Wiktor Szulski είναι ο τύπος που δεν θα το σκεφτεί δύο φορές να βουτήξει στις πιο σκοτεινές γωνιές της πόλης για να ερευνήσει και να αντισταθεί στη Ρωσική Okhrana που ελέγχει τους δρόμους της. Στα πλάνα που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις του, ο Wiktor θα βοηθήσει μια κοπέλα που βρίσκεται σε απόγνωση και μεγάλη ανάγκη.


Το The Thaumaturge αναμένεται για PC (Steam, Epic Games Store, GOG) στις 20 Φεβρουαρίου. Θα ακολουθήσουν- δίχως να έχει ανακοινωθεί το πότε, οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*