Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το NeoSprint της Atari ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις από την εποχή των arcades (trailer)

Η Atari και η Headless Chicken ανακοίνωσαν το arcade racing game NeoSprint, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PC (Steam) και Atari VCS. Η τιμή του θα είναι €24,99 και θα υποστηρίζει έως οκτώ παίκτες.

Το NeoSprint έχει τις ρίζες του στη σειρά Sprint που έκανε την εμφάνισή της στις αίθουσες των arcades στα τέλη της δεκαετίας του '70. Μόνο που το NeoSprint κάνει το άλμα από 2D σε 3D ισομετρικές πίστες και σε μια οθόνη υποστηρίζει τον ανταγωνισμό μεταξύ οκτώ οδηγών. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται "άπειρη διασκέδαση" στο Campaign, Grand Prix, Obstacle Course και Time Trial modes, ενώ θα προσφέρει και μια σειρά από εργαλεία για να δημιουργείτε και να μοιράζεστε τις δικές σας διαδρομές με άλλους παίκτες ανά τον κόσμο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*