Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Netflix ετοιμάζει 55 νέα παιχνίδια

*
Το Netflix έχει επί του παρόντος 55 παιχνίδια υπό ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που βασίζονται σε δικά του franchises. Η εταιρεία ξεκίνησε να ασχολείται σοβαρά με το θέμα από τα τέλη του 2021 και η δέσμευσή της για ακόμα περισσότερους τίτλους προφανώς δείχνει πως είναι ικανοποιημένη από την πορεία του εγχειρήματος. Η λογική των υπεύθυνων της εταιρείας είναι ότι, τα video games αποτελούν έναν ακόμα λόγο για να παραμείνουν οι συνδρομητές στην υπηρεσία. Πάντως θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και υπομονή, καθώς τα πιο πρόσφατα δεδομένα δείχνουν ότι μόλις το 1% των χρηστών του Netflix ασχολείται καθημερινά με κάποιο από τα παιχνίδια που προσφέρονται για iOS και Android. Μερικά από τα highlights του καταλόγου είναι τα: Into the Breach, Heads Up! αλλά και το  το βραβευμένο με BAFTA Before Your Eyes. Ο σχεδιασμός προβλέπει ότι, ως τέλος του έτους θα προστεθούν ακόμα 50 παιχνίδια, δωρεάν για όλους τους συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*