Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Netflix προσθέτει στη βιβλιοθήκη του το Hades, όμως όχι για όλους τους συνδρομητές του (trailer)

Το Netflix φέρνει το Hades στην εφαρμογή του για φορητές συσκευές, όμως δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι όλοι οι συνδρομητές του. Πιο συγκεκριμένα, το επιτυχημένο indie game θα γίνει διαθέσιμο μέσω του app της πλατφόρμας στις 19 Μαρτίου, χωρίς επιπλέον κόστος, όμως μόνο για iOS, οπότε θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μόνο οι κάτοχοι συσκευών iPhone ή iPad. Πρωταγωνιστής είναι ο Ζαγρέας, γιος του Άδη που δίνοντας σκληρές μάχες προσπαθεί να ξεφύγει από τον Κάτω Κόσμο. Κάθε φορά που πεθαίνει η προσπάθειά του ξεκινάει από την αφετηρία και μάλιστα χάνει πολλά από τα perks που είχε αποκτήσει. Τουλαχιστον ξεκλειδώνει ορισμένες μόνιμες αναβαθμίσεις που θα τον βοηθήσουν να σκαρφαλώσει στον Όλυμπο και λαμβάνει μια "ώθηση" από άλλους Ολύμπιους.

Θα έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε ένα Bluetooth controller ή ένα gamepad όπως το Backbone One. Ακόμα θα υπάρχει υποστήριξη για ρυθμό ανανέωσης στα 60 fps, cloud saves, achievements και offline play.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*