Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το new-gen upgrade του The Witcher 3 διορθώνει το πρόβλημα με τους κλώνους NPCs στα cutscenes

*
Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 θα κυκλοφορήσει το δωρεάν new-gen upgrade του The Witcher 3, φέρνοντας πολλές αλλαγές και βελτιώσεις στο action RPG της CD Projekt Red.

Παρατηρητικοί fans πρόσεξαν μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια, παρακολουθώντας τα trailers του new-gen upgrade του τίτλου. Οι κλώνοι των NPCs έχουν αντικατασταθεί με εντελώς διαφορετικά NPCs, τόσο κατά τη διάρκεια του gameplay, όσο και στα cutscenes. Ενδεικτικά, μπορούμε να δούμε τη συγκεκριμένη αλλαγή χάρη στην εικόνα που δημοσίευσε ο χρήστης u/hikkyry του Reddit.

Τα επαναλαμβανόμενα NPCs υπάρχουν από το αρχικό λανσάρισμα του παιχνιδιού, το 2015, μια και κυκλοφόρησε με περιορισμένα μοντέλα χαρακτήρων. Στις 23 Νοεμβρίου 2022, η CD Projekt αποκάλυψε την “πλήρη” λίστα με τα χαρακτηριστικά του new-gen upgrade του The Witcher 3, όμως το παραπάνω χαρακτηριστικό δεν αναφέρεται πουθενά.

Το The Witcher 3 κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Στις 14 Δεκεμβρίου 2022 θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Οι κάτοχοι του τίτλου για PlayStation 4 και Xbox One θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν δωρεάν στη new-gen έκδοσή του.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*