Σύμφωνα με δημοσίευμα κορεατικής ιστοσελίδας, το Nintendo Switch 2 ίσως είναι εφοδιασμένο με οθόνη OLED της Samsung. Η ιστοσελίδα Chosun Biz, αποκαλύπτει ότι η Nintendo βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung Display με σκοπό την προμήθεια επόμενης γενιάς OLED panels για διάφορες συσκευές IT. Οι συζητήσεις είναι πρόσφατες, φαίνεται ότι ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου και επισπεύστηκαν μετά τις κατηγορίες ότι η καταστευάστρια οθονών, BOE έμαθε εμπορικά μυστικά της Samsung.
Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον τύπο οθονών που θα επιλέξει η Ιαπωνική εταιρεία για το Nintendo Switch 2 είναι ως τώρα αλληλοσυγκρουόμενες, δείχνει ότι αποκτάνε όλο και μεγαλύτερη βάση οι φήμες ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα, ένα με οθόνη OLED και ένα πιο οικονομικό με οθόνη LCD.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα ανακοινωθεί η επόμενη κονσόλα της Nintendo.Νέο firmware update για το PS5, τι αλλάζει στο σύστημα
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity