Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

To Nintendo Switch 2 ίσως έχει οθόνη OLED της Samsung

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα κορεατικής ιστοσελίδας, το Nintendo Switch 2 ίσως είναι εφοδιασμένο με οθόνη OLED της Samsung. Η ιστοσελίδα Chosun Biz, αποκαλύπτει ότι η Nintendo βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Samsung Display με σκοπό την προμήθεια επόμενης γενιάς OLED panels για διάφορες συσκευές IT. Οι συζητήσεις είναι πρόσφατες, φαίνεται ότι ξεκίνησαν την 1η Δεκεμβρίου και επισπεύστηκαν μετά τις κατηγορίες ότι η καταστευάστρια οθονών, BOE έμαθε εμπορικά μυστικά της Samsung.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες σχετικά με τον τύπο οθονών που θα επιλέξει η Ιαπωνική εταιρεία για το Nintendo Switch 2 είναι ως τώρα αλληλοσυγκρουόμενες, δείχνει ότι αποκτάνε όλο και μεγαλύτερη βάση οι φήμες ότι θα υπάρχουν δύο μοντέλα, ένα με οθόνη OLED και ένα πιο οικονομικό με οθόνη LCD.


Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πότε θα ανακοινωθεί η επόμενη κονσόλα της Nintendo. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*