Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch 2 ίσως κυκλοφορήσει μετά τον Μάρτιο του 2025 για να αποφευχθεί το scalping

*
Συνεχίζεται η συζήτηση και τα δημοσιεύματα σχετικά με το πότε θα λανσαριστεί ο διάδοχος του Nintendo Switch. Ένα νέο άρθρο στην ιαπωνική ιστοσελίδα Nikkei αναφέρει ότι η "εσωτερική" καθυστέρηση της κυκλοφορίας της επόμενης κονσόλας της Nintendo αποφασίστηκε προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα διαθεσιμότητας. Δόθηκε προτεραιότητα όχι στην κυκλοφορία όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αλλά στο να υπάρχει επαρκές απόθεμα και αξιόλογο lineup παιχνίδιών, για να μειωθεί στο ελάχιστο΄δυνατό η δράση των scalpers.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει πως η επερχόμενη κονσόλα της Nintendo θα είναι υβριδική, τόσο οικιακό, όσο και φορητό σύστημα, όπως ακριβώς συμβαίνει με το Nintendo Switch και θα έρθει με μεγαλύτερη οθόνη συγκριτιά με τον προκάτοχό του. Το Nikkei σημειώνει ότι το Nintendo Switch 2 δεν αποκλείεται να λανσαριστεί ακόμα και μετά τον Μάρτιο του 2025, λόγω παραγόντων που σχετιζονται με την παραγωγή και το κατά πόσο έτοιμα θα είναι τα παιχνίδια που ετοιμάζονται. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*