Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Nintendo Switch 2 ίσως προλάβει να κυκλοφορήσει το 2024, λέει γνωστός leaker

*
Κάποιοι διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους ότι το Nintendo Switch 2 ίσως προλαβαίνει να κυκλοφορήσει εντός του 2024. Πριν δυο μήνες, η ιαπωνική ιστοσελίδα Nikkei έγραφε ότι η πιο πιθανή ημερομηνία για το λανσάρισμα της νέας κονσόλας είναι ο Μάρτιος του 2025, προκειμένου η Nintendo να έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο να παράγει αριθμό συστημάτων ικανό να καλύψει τη ζήτηση.

Όμως, ο leaker της Samsung Connor (OreXda) έγραψε πριν λίγες ώρες στο X:


To Nintendo Switch 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το νωρίτερο το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ήδη έχουν υπογραφεί σημαντικά συμβόλαια για την προμήθεια των εξαρτημάτων που θα καλύψουν την αρχική παραγωγή.

- Tegra T239 - που παράγει η Samsung Foundry 7LPH
- Οθόνη - Samsung OLED
- Με την εξαίρεση των μοντέλων LCD που μπορεί να κυκλοφορήσουν πρώτα (με οθόνη της Sharp)

Με βάση τα παραπάνω, εύκολα υποθέτει κανείς ότι το Nintendo Switch 2 θα ακολουθήσει κατά κάποιον τρόπο την πορεία το προκατόχου του, με ένα μοντέλο LCD και ένα OLED, μόνο που προφανώς, για την ώρα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτά θα γίνουν διαθέσιμα ταυτόχρονα εξ' αρχής ή όχι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*